… är nog jag ? … Matilda är rätt less på att höra mej säja hur bra det blir ?

Nu är ”komma sej in-hysterin” över och en del dagar gör vi inte så mycket. Och det vi gör är inte heller lika påtagligt som det mesta varit hittills. Förutom att vi fick in vatten, diskho och diskmaskin … och spisfläkt i fredags!

Spisfläkten var ett helt företag att installera när man ska genom timmerväggar och brandisolera och ha ”fågelholk” på utsidan … nu väntar vi bara på elMagnus så skarvkabeln får ledigt och skorstensplåten kommer på plats.

Har äntligen fått tummen ur och beställt luckorna till köket och en lång bänkskiva som ska sitta längst spishällsväggen. Kommer inte förrän om en månad, i mitten på januari, trots att umeå-ikea sa det var ”god tillgång”. Nåja …

Julpynt är inte min grej direkt … det är ganska snabbt avklarat ?

Nu väntar lite spackling och slipning … sen ska bara väggen grundmålas i väntan på tapeter. I afton hoppas jag vi får ordinarie soffan på plats … ojojoj vad jag längtar!