Förseningar…men plötsligt vart det måndag

Förseningar är mycket frustrerande! Särskilt när man står å stampar och bara vill börja kunna göra något själv …

Av olika anledningar blev det ingen gjutning under veckan, så ytterligare en veckas förskjutning av allt. Men betongbil blev bokad till måndag morgon (alltså idag). Tack vare det hann vi stöka bort ute istället, för snön var på väg. Skönt!

Hann även måla taket i hallen och toan … ska fixa till toan i alla fall … känns som det är detsamma då avlopp och vattenledningar ska dras om. Sen lyckades jag sätta en skruv i en vattenledning … så VVS Marcus fick göra en utryckning. ?

Jag ville stödja grunden från utsidan, på den sida där väggtimret knappt har något stöd, så Bosse och Tuffa blev markarbetare för en dag …oklart är dock hur mycket Tuffa tillförde i arbetsinsats. ?

De grävde sej ned en bra bit, grusade botten i fåran och sedan gjordes en form. Tror det blir bra. Hoppas verkligen det blir bra.

Så vart det måndag … å fort var det gjort att gjuta! 7,5 kbm betong gick det åt … så när som på 50 liter som blev kvar i betongbilen.

… jo … huset står där bakom ?

Definitivt lite kladdigt

Klart

Å baksidan på utsidan ?

Jajomen … det blir bra det här ?

Imorgon ska formarna tas, då får man lättare en uppfattning om resultatet … sen är det bara att börja regla upp golven.

Nu ska jag skura bort betongspill från husväggen … skönt att det är strålande sol … å väldigt skönt, att etapp två är så gott som avslutad!

Föregående

Första snöflingorna…

Nästa

Det går framåt…

  1. eva

    det blir nog bra det där , tur att man kan göra lite annat också så man inte behöver stressa upp sej

Lämna ett svar

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén